Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази середовищ бродильних виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази пов'язана зі швидкістю зброджування цукристих речовин дріжджами, що вказує на можливість досягнення імпульсних енергетичних впливів на середовища. Dynamics of dispersed gas phase arrays associated with speed fermentation of sugars by yeast, indicating the possibility of an energy pulse impacts on the environment.

Опис

Ключові слова

газорідинні середовища, gas-liquid medium, сили опору, resistance, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Коваль, О. В Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази середовищ бродильних виробництв / О. В. Коваль, О. В. Матиящук // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловост і: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 8—10 листопада 2016 р. - К. : Н УХТ, 2016. - С. 207-208.