Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25267
Title: Використання мультиагентних технологій для підвищення рівня безпеки праці в енергетичному господарстві харчових підприємств
Authors: Сірик, Аліна Олегівна
Євтушенко, Ольга Володимирівна
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
безпека праці
охорона праці
інтелектуальний агент
енергетичне господарство
інформаційно-керуюча система
мультиагентна технологія
харчова промисловість
safety of work
labor protection
intelligent agent
power facilities
information and management system
multi-agent technology
food industry
Issue Date: 2016
Citation: Сірик, А. О. Використання мультиагентних технологій для підвищення рівня безпеки праці в енергетичному господарстві харчових підприємств / А. О. Сірик, О. В. Євтушенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2016. – Том. 22, № 6. – С. 126–139.
Abstract: У статті вирішено актуальне наукове завдання розробки моделей і методів підвищення рівня безпеки праці в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловості на основі використання мультиагентних технологій. Наукові результати досліджень є внеском у розвиток теоретичних і прикладних основ розроблення методик, систем управління та контролю за безпекою робіт і станом охорони праці, зокрема із застосуванням інформаційних систем для підтримки й прийняття рішень з охорони праці, та можуть бути використані при вдосконаленні проектів управлінських рішень щодо забезпечення безпечних умов праці працівників енергетичного господарства підприємств харчової промисловості. This research addresses the actual scientific issue of developing models and methods to increase the level of safety in the energy sector of food industry using multiagent technologies. The scientific results of the research contribute to the development of theoretical and applied foundations of the development of methods, management systems and control of security operations and state of labor protection, including the use of information systems for supporting and adopting the decisions concerning labor protection and can be used to improve management decisions on providing working conditions safety in the energy sector of food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25267
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016.22_№6.pdf452.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.