DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Наукові видання НУХТ >
Наукові праці НУХТ >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25270

Название: Наукові праці Національного університету харчових технологій Т. 23, № 2
Другие названия: Scientific Works of National University of Food Technologies Vol. 23, № 2
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: автоматизація
інформаційні технології
автоматизация
информационные технологии
automation
information technologies
біотехнологія
мікробіологія
микробиология
биотехнология
biotechnology
microbiology
економіка
соціальний розвиток
экономика
социальное развитие
enterprise eonomy
social development
пищевые технологии
харчові технології
food technology
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Наукові праці Національного університету харчових технологій. Т. 23, № 2 / Національний університет харчових технологій. - К. : НУХТ, 2017. - 248 с.
Краткий осмотр (реферат): У журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. В журнале публикуются статьи по результатам фундаментальных теоретических разработок и прикладных исследований в области технических и экономических наук. Рукописи статьи предварительно рецензируются ведущими специалистами соответствующей отрасли. Для преподавателей, научных работников, аспирантов, докторантов и студентов высших учебных заведений, руководителей предприятий пищевой промышленности. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25270
Располагается в коллекциях:Наукові праці НУХТ

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tom_23_№2.pdf4,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь