Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25324
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ворона, Катерина | - |
dc.contributor.author | Сірик, Аліна Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-18T09:18:34Z | - |
dc.date.available | 2017-05-18T09:18:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Ворона, К. Впровадження нового міжнародного стандарту з управління охороною праці / К. Ворона, А. Сірик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – Ч. 2. – С. 327. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25324 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження нового міжнародного стандарту ISO 45001:2016 з метою вивчення та подальшого використання на підприємствах харчової промисловості, який був опублікований у березні 2016 року та повинен замінити нині діючий стандарт ДСТУ ОНSAS 18001:2010 «Системи управління гігієною та безпекою праці. Вимоги». A study of the new international standard ISO 45001: 2016 in order to study and subsequent use in the food industry, which was published in March 2016 and should replace the current standard ISO ONSAS 18001: 2010 "Systems management health and safety. Requirements." | uk_UA |
dc.subject | кафедра екологічної безпеки та охорони праці | uk_UA |
dc.subject | охорона праці | uk_UA |
dc.subject | міжнародний стандарт | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | occupational health | uk_UA |
dc.subject | international standard | uk_UA |
dc.subject | food industry | uk_UA |
dc.title | Впровадження нового міжнародного стандарту з управління охороною праці | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Raven Siryk.pdf | 289.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.