DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25385

Название: Використання трав у лікеро-горілчаному виробництві
Другие названия: Use of herbs in alcoholic beverages production
Авторы: Кушлак, Антон Сергійович
Кузьмін, Олег Володимирович
Kushlak, Anton
Kuzmin, Oleg
Ключевые слова: алкогольна продукція
алкогольная продукция
alcoholic products
харчові добавки
пищевые добавки
food additions
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Кушлак, А. С. Використання трав у лікеро-горілчаному виробництві / А. С. Кушлак, О. В. Кузьмін // Національне виробництво й економіка в умовах реформування: стан і перспективи інноваційного розвитку та міжрегіональної інтеграції : зб. наук. праць міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30 жовтня 2015 р., м. Кам’янець-Подільський. – Тернопіль : Крок, 2015. – С. 50-51.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективність використання трав у лікеро-горілчаному виробництві. Рассмотрена перспективность использования трав в ликеро-водочном производстве. Perspective of the use of herbs is considered in alcoholic beverages production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25385
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Work_Kushlak.pdf234,63 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback