DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25388

Название: Методика визначення якості харчування у закладах ресторанного господарства
Другие названия: Methods of determination of quality of feed are in establishments of restaurant economy
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Єфімова, Єлизавета Олексіївна
Обеснюк, Ольга Олегівна
Obesnyuk, Olga
Kuzmin, Oleg
Efimova, Elizabeth
Ключевые слова: готельно-ресторанний заклад
гостинично-ресторанное заведение
hotel-restaurant establishment
якість
качество
quality
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Кузьмін, О. В. Методика визначення якості харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, О. О. Обеснюк, Є. О. Єфімова // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 65-66.
Краткий осмотр (реферат): Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Разработка элементов системы управления качеством для гостинично-ресторанных заведений. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25388
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Кузьмін_1.pdf235,28 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback