Методика визначення якості харчування у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.

Опис

Ключові слова

готельно-ресторанний заклад, hotel-restaurant establishment, якість, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Методика визначення якості харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, О. О. Обеснюк, Є. О. Єфімова // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 65-66.