Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2539
Title: Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі
Authors: Драган, Олена Іванівна
Keywords: м’ясна промисловість
якість продукції
концепція
система якості
стандарти
сертифікація
підприємство
certification
quality of products
conception
quality system
standards
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2007
Publisher: ХДАУ
Citation: Драган, О. І. Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип. 48.− Херсон : Айлант. − 2007. − С. 175−184.
Abstract: Автором запропоновано концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної промисловості, враховуючи вітчизняний досвід та сучасні тенденції впровадження різних систем якості.
The author suggests conceptual approaches to maintaining high quality in the meat industry. Domestic experience and current trends in applying different systems of quality are considered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2539
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58.pdf181.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.