DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25403

Название: Спосіб виробництва піролізованої тріски (Деклараційний патент на корисну модель № 102045)
Другие названия: Method of production wood chips after pyrolysis (Patent for utility model 102045)
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Тамаркіна, Юлія Володимирівна
Шендрік, Тетяна Георгіївна
Мирончук, Валерій Григорович
Топольник, Віра Григорівна
Mironchuk, Valeriy
Topol’nik, Vera
Kuzmin, Oleg
Shendrik, Tatiana
Tamarkina, Julia
Ключевые слова: піроліз
пиролиз
pyrolysis
відходи
отходы
wastes
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 102045, МПК (2016.01) C12G 3/07. Спосіб виробництва піролізованої тріски / Кузьмін О. В., Мирончук В. Г., Топольник В. Г., Шендрік Т. Г., Тамаркіна Ю. В. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201504113; заяв. 28.04.2015; опубл. 12.10.2015, Бюл. №19.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва піролізованої тріски, що включає подрібнення деревної сировини та її сушіння. В якому як сировину використовують піролізовані деревні відходи - продукти 3 мм при початковій вологості 8-12 %, яку12переробки дубової тріски з розміром фракцій 6 додатково зволожують питною водою до 35-65 %, піролізують при температурі 300-500 °С протягом 0,5-48,0 год. та отримують піролізат з коефіцієнтом виходу 30-40 %, а також рідкі і газоподібні речовини при генеруванні повітряно-димової суміші для копчення та обсмажування з димом харчових продуктів - 60-70 %, далі проводять послідовну обробку піролізату водними розчинами з рівнем рН 2,0-3,0, 9,5-11,0, 6,5-7,5, протягом 5-10 хв. кожну, при цьому сушіння проводять впродовж 2-3 тижнів на відкритому повітрі при подальшому досушуванні з температурою 100-110 °С до повітряно-сухого стану з вологістю піролізату 4-8 %, а фракціонування піролізованої тріски проводять з відбором робочої фракції на ситі з отворами діаметром 5 мм.Способ производства пиролизованои трески, включающий измельчение древесного сырья и его сушки. В каком качестве сырья используют пиролизовани древесные отходы - продукты 3 мм при начальной влажности 8-12%, яку12переробкы дубовой щепы с размером фракций 6 дополнительно увлажняют питьевой водой до 35-65%, пиролизують при температуре 300-500 ° С в течение 0,5-48,0 ч. и получают пиролизат с коэффициентом выхода 30-40%, а также жидкие и газообразные вещества при генерировании воздушно-дымовой смеси для копчения и обжарки с дымом пищевых продуктов - 60-70%, далее проводят последовательную обработку пиролизату водными растворами с уровнем рН 2,0 -3,0, 9,5-11,0, 6,5-7,5, в течение 5-10 мин. каждый, при этом сушку проводят в течение 2-3 недель на открытом воздухе при дальнейшем Досушивание с температурой 100-110 ° С до воздушно-сухого состояния с влажностью пиролизату 4-8%, а фракционирования пиролизованои трески проводят с отбором рабочей фракции на сите с отверстиями диаметром 5 мм.Pirolizovanoyi method of manufacturing chips, including chopping wood raw materials and drying. Which is used as a raw material pirolizovani wood waste - products of 3 mm at an initial moisture content 8-12% yaku12pererobky oak chips the size fractions moisturize 6 additional drinking water to 35-65% pirolizuyut at 300-500 ° C for 0,5-48,0 hours. and get pirolizat output by a factor of 30-40%, and liquid and gaseous substances generated in the air-smoke mixture to roasting and smoking food with smoke - 60-70%, spend more consistent processing pirolizatu aqueous solutions of pH 2.0 -3.0, 9,5-11,0, 6.5-7.5, 5-10 minutes. each, with drying is carried out for 2-3 weeks in the open air during the subsequent final drying temperature of 100-110 ° C to air-dry state with moisture pirolizatu 4-8% and fractionation pirolizovanoyi cod conduct the selection faction working on a sieve with holes 5 mm in diameter.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25403
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Патент_№_102045_Спосіб_виробництва_піролізованої_тріски.pdf181,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь