Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання, згідно з принципами кваліметрії. The article describes a method of quantifying the quality of the integrated meat cooked sausages in the extrusion process, according to the principles of quality control.

Опис

Ключові слова

комплексна кількісна оцінка, complex quantitative assessment, варена ковбаса, cooked sausage, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Топольник, В. Г. Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання / В. Г. Топольник, Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Мясной бізнес. - 2013. - №11 (128). - С. 38-41.

Зібрання