DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25426

Название: Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятини
Другие названия: Technique of a complex quantitative assessment of quality of process of crushing of red meat of chicken meat
Авторы: Топольник, Віра Григорівна
Кузьмін, Олег Володимирович
Стукальська, Наталія Миколаївна
Topol’nik, Vera
Stukalska, Nataliya
Kuzmin, Oleg
Ключевые слова: комплексна кількісна оцінка
комплексная количественная оценка
complex quantitative assessment
м’ясо курятини
мясо курятины
chicken meat
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Топольник, В. Г. Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятини / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля : зб. наук. пр. – Луганськ : СНУ ім. В. Даля. - 2012. - №12 (183).Ч.1. – С. 281-287.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м’яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії. В статье приведено методику комплексной количественной оценки качества измельчения красного мяса курятины, согласно принципам квалиметрии. In article it is provided a technique of a complex quantitative assessment of quality of crushing of red meat of chicken meat, according to qualimetric principles.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25426
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Методика_комплексної_кількісної_оцінки_якості.pdf576,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь