Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті приведено новітні дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту. In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.

Опис

Ключові слова

комплексна кількісна оцінка, complex quantitative assessment, м’ясо, meat, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Мілохова, Т. А. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку / Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. – Х. : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). – С. 495-501.

Зібрання