DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25427

Название: Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку
Другие названия: Mathematical modeling of the main quality indicators of the process of syringing sausage meat in a shell
Авторы: Мілохова, Тетяна Анатоліївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Milohova, Tatiana
Kuzmin, Oleg
Ключевые слова: комплексна кількісна оцінка
комплексная количественная оценка
complex quantitative assessment
м’ясо
мясо
meat
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Мілохова, Т. А. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку / Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. – Х. : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). – С. 495-501.
Краткий осмотр (реферат): У статті приведено новітні дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту. В статье приведены новейшие данные по математическому моделированию процесса шприцевания колбасного фарша в оболочку, с целью улучшения качественных характеристик продукта. In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25427
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Математичне_моделювання_основних_показників.pdf358,01 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback