Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцювання
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті приведено дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту.
In the article results over of mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.
Опис
Ключові слова
математичне моделювання, Mathematical design, ковбаса, syringing, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Топольник, В. Г. Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцювання / В. Г. Топольник, Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 29. Т.1. – С. 311-317.