DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25429

Название: Поліпшення органолептичних властивостей ковбасних виробів в процесі шприцювання фаршу в оболонку
Другие названия: Improvement of organoleptic properties of sausage wares in the process of syringing of sausage
Авторы: Мілохова, Тетяна Анатоліївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Milohova, Tatiana
Kuzmin, Oleg
Ключевые слова: планування експерименту
планирование эксперимента
planning of experiment
шприцювання
шприцевание
syringing
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Мілохова, Т. А. Поліпшення органолептичних властивостей ковбасних виробів в процесі шприцювання фаршу в оболонку / Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Мясной бизнес. – 2012. - № 4 (110) апрель. – С. 74-77.
Краткий осмотр (реферат): У роботі описана методика експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу. Функцією оптимізації служили органолептичні властивості готової продукції. Отримана математична модель, придатна для прогнозування органолептичних властивостей ковбасних виробів залежно від умов шприцевания. В работе описана методика экспериментальных исследований по определению оптимальных условий процесса шприцевания колбасного фарша. Функцией оптимизации служили органолептические свойства готовой продукции. Получена математическая модель, пригодная для прогнозирования органолептических свойств колбасных изделий в зависимости от условий шприцевания. In this work the methods of treatment of experimental researches are considered in relation to determination of optimal terms of process of syringing of the sausage stuffing with the purpose of improvement of organoleptic properties of the prepared products. A mathematical model is got for prognostication of organoleptic properties of sausage wares depending on the terms of syringing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25429
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.pdf390,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback