DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25460

Название: Спосіб виробництва сортового борошна
Другие названия: Way of manufacture of a high-quality flour
Авторы: Єремеєва, Олена Анатоліївна
Харченко, Євген Іванович
Ільчук, Віктор Борисович
Eremeeva, Elena
Harchenko, Evgeniy
Ilchuk, Viktor
Ключевые слова: борошно
плющення
лущення
помел
мука
плющение
шелушение
помол
flour
flaking
debraning
milling
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Патент на корисну модель №111920, МПК (2016.01), В02С 9/00, В02В 3/00. Спосіб виробництва сортового борошна / О. А. Єремеєва, Є. І. Харченко, В. Б. Ільчук ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 201605547 ; заявл. 23.05.2016 ; опубл. 25.11.2016, Бюл. №22.
Краткий осмотр (реферат): Патент на спосіб виробництва сортового пшеничного борошна із застосуванням процесів лущення та плющення. Наведено принципову схему технологічного процесу. Патент на способ производства сортовой пшеничной муки с использованием процессов шелушения и плющения. Приведена принципиальная схема технологического процесса.The patent for a way Manufactures of high-quality wheat flour with use of processes of a peeling and flaking. The basic scheme of technological process is resulted.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25460
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
9.pdf169,15 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback