Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.

Опис

Ключові слова

горілка, водка, vodka, харчові добавки, пищевые добавки, food additives, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок / О. В. Кузьмін, І. А. Оносова, О. М. Ловягін // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. 27. – С. 332-339.