DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25472

Название: Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок
Другие названия: General classification of food additives that are used in the manufacture of vodka
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Ловягін, Олександр Миколайович
Оносова, Ірина Андріївна
Kuzmin, Oleg
Onosova, Irina
Lovyagin, Alexander
Ключевые слова: горілка
водка
vodka
харчові добавки
пищевые добавки
food additives
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Кузьмін, О. В. Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок / О. В. Кузьмін, І. А. Оносова, О. М. Ловягін // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. 27. – С. 332-339.
Краткий осмотр (реферат): У статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25472
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Загальна_класифікація_харчових_добавок.pdf378,49 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback