Забезпечення хлібобулочними виробами хворих на целіакію в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Автори

Федоренко, Юлія Олександрівна
Медвідь, Ірина Миколаївна
Шидловська, Олена Броніславівна
Доценко, Віктор Федорович

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто забезпеченість населення України безглютеновими хлібобулочними виробами. Основну частину на українському ринку безглютенового харчування займає імпортна продукція. Визначено доцільність впровадження хлібобулочних виробів «без глютену» у виробництво закладів ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

Хлібобулочні вироби, Хлебобулочные изделия, Bakery products, безглютенове меню, безглютеновое меню, gluten-free menu, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Забезпечення хлібобулочними виробами хворих на целіакію в Україні / Ю. О. Федоренко, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. – Харків : ХДУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 45-46.