Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25493
Title: Improving energy efficiency in food shock freezing / cooling applications
Authors: Shapoval, Bohdan
Mykoliv, Ivan
Шаповал, Богдан
Миколів, Іван Михайлович
Keywords: dehumidification
freezing
defrosting
desiccant
осушення
заморожування
розморожування
осушувач
осушение
замораживание
размораживание
осушитель
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2016
Citation: Shapoval, B. Improving energy efficiency in food shock freezing/cooling applications / B. Shapoval, I.Mikoliv // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 182.
Abstract: For freezing (cooling) under impact, the use of adsorption dryers is economically and technically profitable. This allows you to save energy, increases the continuous operation of production lines, improves product quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25493
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
182.pdf56.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.