DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25493

Название: Improving energy efficiency in food shock freezing / cooling applications
Другие названия: Підвищення енергоефективності при використанні шокового заморожування / охолодженні харчових продуктів
Авторы: Shapoval, Bohdan
Шаповал, Богдан
Mykoliv, Ivan
Миколів, Іван Михайлович
Ключевые слова: dehumidification
freezing
defrosting
desiccant
осушення
заморожування
розморожування
осушувач
осушение
замораживание
размораживание
осушитель
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Shapoval, B. Improving energy efficiency in food shock freezing/cooling applications // B. Shapoval, I.Mikoliv // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 182.
Краткий осмотр (реферат): For freezing (cooling) under impact, the use of adsorption dryers is economically and technically profitable. This allows you to save energy, increases the continuous operation of production lines, improves product quality. Для заморожування (охолодження) при ударної дії використання адсорбційних осушувачів економічно і технічно вигідно. Це дозволяє економити енергію, збільшує безперервну роботу виробничих ліній, покращує якість продукції. Для замораживания (охлаждения) при ударной воздействии использование адсорбционных осушителей экономически и технически выгодно. Это позволяет економить энергию, увеличивает непрерывную работу производственных линий, улучшает качество продукции.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25493
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
182.pdf56,41 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback