Дослідження гідродинаміки м’ясної сировини в бункері емульситатору з горизонтальним живлячим патрубком
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Шляхом чисельного моделювання досліджено особливості гідродинаміки м'ясної сировини в бункері емульситатора з горизонтальним живлячий патрубок. Встановлені характерні зони руху сировини, які призводять до її гальмування. Розроблено рекомендації для розробки нової конструкції.By the features of numerical modeling of hydrodynamics of raw meat in a bunker emulsytatora horizontal feeding tube. Characteristic zone movement of raw materials, leading to its inhibition. Recommendations for developing new designs.
Опис
Ключові слова
емульситатор, фарш, бункер, гідродинаміка, emulsifier, minced meat, hopper, hydrodynamics, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Батраченко, О. В. Дослідження гідродинаміки м’ясної сировини в бункері емульситатору з горизонтальним живлячим патрубком / О. В. Батраченко, І. М. Литовченко // Вісник Хмельницького національного університету. - 2017. - №2. – С. 7-11.