Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25514
Title: Technological aspects of fortification of blended vegetable oils
Authors: Topchiy, Oksana
Kotlyar, Eugene
Keywords: saturated acids
vegetable oils
omega-6
selection
насичені кислоти
рослинні олії
омега-6
селекція
насыщенные кислоты
растительные масла
селекция
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Topchiy, O. Technological aspects of fortification of blended vegetable oils / O. Topchiy, E. Kotlyar // East European Scientific Journal. – Варшава, 2016. – №1 (5). – P. 40-46.
Abstract: The advantages of using vegetable oils to replenish PUFA fat-soluble vitamins to cure is that vegetable oil is a traditional food product and does not create any complications and adverse reactions in the body and is much cheaper than cure. Переваги використання рослинних олій для поповнення PUFA жиророзчинних вітамінів перед ліками полягає в тому, що рослинна олія є традиційним харчовим продуктом і не створює будь-яких ускладнень і побічних реакцій в організмі і значно дешевше, ніж ліки.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25514
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Technological aspects of fortification of blended vegetable oils .pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.