DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25514

Название: Technological aspects of fortification of blended vegetable oils
Другие названия: Технологічні аспекти вітамінізованих купажів рослинних олій
Авторы: Topchiy, Oksana
Kotlyar, Eugene
Топчій, Оксана Анатоліївна
Котляр, Євген Олександрович
Ключевые слова: saturated acids
vegetable oils
omega-6
selection
насичені кислоти
рослинні олії
омега-6
селекція
насыщенные кислоты
растительные масла
селекция
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Topchiy, O. Technological aspects of fortification of blended vegetable oils / O. Topchiy, E. Kotlyar // East European Scientific Journal – Варшава, 2016. – №1 (5). – P. 40-46.
Краткий осмотр (реферат): The advantages of using vegetable oils to replenish PUFA fat-soluble vitamins to cure is that vegetable oil is a traditional food product and does not create any complications and adverse reactions in the body and is much cheaper than cure. Переваги використання рослинних олій для поповнення PUFA жиророзчинних вітамінів перед ліками полягає в тому, що рослинна олія є традиційним харчовим продуктом і не створює будь-яких ускладнень і побічних реакцій в організмі і значно дешевше, ніж ліки. Преимущества использования растительных масел для пополнения PUFA жирорастворимых витаминов перед лекарствами заключается в том, что растительное масло является традиционным пищевым продуктом и не создает каких-либо осложнений и побочных реакций в организме и значительно дешевле, чем лекарства.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25514
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Technological aspects of fortification of blended vegetable oils .pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback