Дослідження екстрагування флавоноїдних сполук з лофанту і гісопу у віброекстракторі
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати дослідження екстрагування флавоноїдних сполук з лофанта і гісопу в вібраційному екстракторі періодичної дії, який використовує принцип створення в робочому об'ємі апарату потужних вібротурбулізірющіх потоків за допомогою віброперемешівающего пристрої спеціальної конструкції. Представлена порівняльна характеристика віброекстрагірованія і настоювання. Розроблено математичну модель процесу.
The results of investigation of the extraction of flavonoid compounds and lofanta gisopa in vibration batch extractor, which uses the principle of creating a working volume of the machine powerful vibroturbuliziryuschih vibroperemeshivayuschego flows through the device of special design. The comparative characteristic vibroekstragirovaniya and infusion. A mathematical model of the process.
The results of investigation of the extraction of flavonoid compounds and lofanta gisopa in vibration batch extractor, which uses the principle of creating a working volume of the machine powerful vibroturbuliziryuschih vibroperemeshivayuschego flows through the device of special design. The comparative characteristic vibroekstragirovaniya and infusion. A mathematical model of the process.
Опис
Ключові слова
екстрагування, віброекстрагування, кінетика, масообмін, віброекстрактор, extracting, vibroextracting, kinetics, mass-transfer, vibroextractor, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження екстрагування флавоноїдних сполук з лофанту і гісопу у віброекстракторі / В. Л. Зав'ялов, Н. В. Попова, В. С. Бодров, Т. Г. Мисюра, Ю. В. Запорожець // Вибрации в технике и технологиях. – 2007. – № 4 (49). – C. 13–17.