DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25591

Название: Investigation of modern ingredients for the white sauce
Другие названия: Дослідження сучасних інгредієнтів для білого соусу
Авторы: Sobin, Oleksii
Smirnova, Elizabeth
Koretska, Iryna
Корецька, Ірина Львівна
Собін, Олексій Владиславович
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра іноземних мов професійного спрямування
ingredient
white sauce
organoleptic characteristics
high caloric content
інгредієнт
білий соус
органолептичні характеристики
висококалорійний вміст
ингредиент
белый соус
органолептические характеристики
высококалорийное содержание
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Investigation of modern ingredients for the white sauce / O. Sobin, I. Koretska, V. Bahmach, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 120.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25591
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Investigation of Modern Ingredients for the White Sauce.pdf125,1 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback