DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25594

Название: Use of herbal raw materials in flour confectionery products manufacturing as antioxidants and enhancers of nutritional value
Другие названия: Використання фітосировини у виробництві борошняних кондитерських виробів в якості антиоксидантів та підвищення поживної цінності
Авторы: Obolkina, Vera
Оболкіна, Віра Іллівна
Smirnova, Elizabeth
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Ключевые слова: кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
herbal raw materials
flour
antioxidant
nutritional value
diet product
фітосировина
борошно
антиоксидант
поживна цінність
дієтичний продукт
фитосырье
мука
антиоксидант
пищевая ценность
диетический продукт
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Use of herbal raw materials in flour confectionery products manufacturing as antioxidants and enhancers of nutritional value / O. Dzygar, A. Datsenko, V. Obolkina, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 125.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25594
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Use of Herbal Raw Materials in Flour Confectionery Products Manufacturing as Antioxidants and Enhancers of Nutritional Value.pdf114,97 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback