DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25607

Название: Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technology
Другие названия: Використання концентратів харчових волокон в технології бісквітних напівфабрикатів
Авторы: Kobets (Zadorozhnia), Elena
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Dotsenko, Viktor
Dovgun, Irina
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Довгун, Ірина Миколаївна
Ключевые слова: flour
emulsifier
gluten
fibre
борошно
емульгатор
клейковина
волокно
мука
эмульгатор
глютен
волокно
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technology / O. Kobets, O. Arpul, V. Dotsenko, I. Dovgun // Ukrainian Journal of Food Science. – К. : HUFT, 2016. – Vol. 4, Is. 2. – Р. 206–215.
Краткий осмотр (реферат): The effect of the dietary fibre concentrates, namely, wheat, cocoa and apple fibres on the protein-proteinase and carbohydrate-amylase complexes of wheat flour is studied. Вивчено вплив концентратів харчових волокон, а саме пшениці, какао і яблучних волокон на білково-протеїназний і вуглевод-амілазний комплекси пшеничного борошна. Изучено влияние концентратов пищевых волокон, а именно пшеницы, какао и яблочных волокон на белково-протеиназный и углевод-амилазный комплексы пшеничной муки.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25607
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Kobets.pdf503,53 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback