Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано способи підвищення ефективності процесу приготування бражки у спиртовому виробництві. Доведено доцільність застосування ультразвуку в технології сумісного оцукрення та зброджування сусла з крохмалевмісної сировини.

Опис

Ключові слова

ультразвук, ультразвук, ultrasound, термоферментативна обробка, крохмалевмісна сировина, термоферментативная обработка, крохмалсодержащее сырье, thermo and enzyme are processing, material which contain starch, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Карпутіна, М. В. Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, О. П. Вітряк // Наукові праці НУХТ. – 2011. - № 37-38. - С. 70-73.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced