Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано способи підвищення ефективності процесу приготування бражки у спиртовому виробництві. Доведено доцільність застосування ультразвуку в технології сумісного оцукрення та зброджування сусла з крохмалевмісної сировини.
Опис
Ключові слова
ультразвук, ультразвук, ultrasound, термоферментативна обробка, крохмалевмісна сировина, термоферментативная обработка, крохмалсодержащее сырье, thermo and enzyme are processing, material which contain starch, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Карпутіна, М. В. Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, О. П. Вітряк // Наукові праці НУХТ. – 2011. - № 37-38. - С. 70-73.