Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проаналізовано способи підвищення ефективності процесу приготування бражки у спиртовому виробництві. Доведено доцільність застосування ультразвуку в технології сумісного оцукрення та зброджування сусла з крохмалевмісної сировини.
Опис
Ключові слова
ультразвук, ультразвук, ultrasound, термоферментативна обробка, крохмалевмісна сировина, термоферментативная обработка, крохмалсодержащее сырье, thermo and enzyme are processing, material which contain starch, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Карпутіна, М. В. Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, О. П. Вітряк // Наукові праці НУХТ. – 2011. - № 37-38. - С. 70-73.