DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25631

Название: Вплив різних способів процесу сушіння на якість томатів
Другие названия: Effect of various methods of drying process on the quality of tomatoes
Авторы: Гаврилюк, Валерія Олександрівна
Нестеренко, Аліна Сергіївна
Шутюк, Виталий Владимирович
Василів, Володимир Павлович
Gavrilyuk, Valery
Nesterenko, Alina
Shutyuk, Vitaliy
Vasyliv, Vladimir
Ключевые слова: сушіння
томати
якість
drying
tomatoes
quality
сушка
томаты
качество
кафедра технології консервування
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Вплив різних способів процесу сушіння на якість томатів / В. О. Гаврилюк, А. С. Нестеренко, В. В. Шутюк, В. П. Василів// Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 355.
Краткий осмотр (реферат): В роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made. В работе приведены результаты исследований трех способов сушки томатов - конвективного, микроволнового и комбинированного способа. Сделан анализ влияния различных способов сушки на продолжительность сушки, а также сохранение внешнего вида и химического состава.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25631
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17 Havrulyuk MNPK NUBiP.pdf288,27 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback