DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25649

Название: Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів
Другие названия: Study impact electro treatment methods for microbiological characteristics of food
Авторы: Святненко, Роман Сергійович
Маринін, Андрій Іванович
Захаревич, Валерій Болеславович
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Sviatnenko, Roman
Marynin, Andriy
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Zakharevych, Valeriy
Ключевые слова: електрофізичні поля
мікробіологічні показники
інактивація мікроорганізмів
электрофизические поля,
микробиологические показатели
инактивация микроорганизмов
electrical fields
microbiological indicators
inactivation of microorganisms
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Святненко, Р. С. Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів / Р. С. Святненко, А. І. Маринін, О. В. Кочубей–Литвиненко // Техніка, енергетика, транспорт АПК. – Вінниця, 2017. – № 1 (96) – С. 125-130.
Краткий осмотр (реферат): Сучасний ринок харчових продуктів характеризується все більшою різноманітністю та конкуренто спроможністю готової продукції. Харчові продукти в свою чергу, дуже чутливі до умов зберігання та транспортування, тому науковці все частіше намагаються знайти способи покращення мікробіологічних показників сировини продукції протягом усього технологічного циклу та забезпечення терміну зберігання готової продукції. На підставі аналітичного огляду літературних джерел в статті наведено результати досліджень по впливу електрофізичних полів, показано переваги над традиційними методами обробки. Современный рынок пищевых продуктов характеризуется все большим разнообразием и конкурентоспособной способностью готовой продукции. Пищевые продукты в свою очередь, очень чувствительны к условиям хранения и транспортировки, поэтому ученые все чаще пытаются найти способы улучшения микробиологических показателей сырья продукции в течение всего технологического цикла и обеспечения срока хранения готовой продукции. На основании аналитического обзора литературных источников в статье приведены результаты исследований по влиянию электрофизических полей, показаны преимущества над традиционными методами обработки. Thе modern food market characterized by increasing diversity and competitiveness capacity of finished products. Food in turn, very sensitive to storage and transportation, so scientists are increasingly trying to find ways to improve the microbiological production of raw materials throughout the production cycle and ensure the shelf life of the finished product. Based on an analytical review of the literature in article describes the results of studies on the effects of electro fields shown advantages over traditional methods of treatment.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25649
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Матеріали статті.pdf2,53 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback