Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25661
Title: Кюфта по-київськи дієтична (Патент на корисну модель № 86014)
Authors: Топчій, Оксана Анатоліївна
Полумбрик, Максим Олегович
Денисюк, Алла Павлівна
Коровіна, Марія Володимирівна
Keywords: кюфта
рецептура
асортимент
консистенція
молоко
рисове борошно
індичка
сировина
жиророзчинні реологічні властивості
інгредієнти
kyufta
recipe
range
texture
milk
rice flour
turkey
raw materials
fat-soluble
rheological properties
ingredients
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Патент 86014 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01) Кюфта по-київськи дієтична / Топчій О. А., Полумбрик М. О., Денисюк А. П., Коровіна М. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2013 07199 ; заявл. 06.06.2013 ; опубл. 10.12.2013, Бюл. № 23, 2013 р.
Abstract: В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури кюфти по-київськи та розширені асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a kyuhta formulation in Kiev and an extended assortment of manufactured products in improving the quality of the target product, in particular, organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25661
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
86014-uapatents.com.pdf164.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.