Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25714
Title: | Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратами |
Authors: | Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна Коваль, Марина Олександрівна Шутюк, Віталій Володимирович Бессараб, Олександр Семенович |
Keywords: | нітрати овочева продукція Nitrates nitrites vegetable products кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратами / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квітня 2017 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 276 |
Abstract: | В ході досліджень було кількісно визначено вміст нітратів в овочевої продукції,придбані в торгових мережах м. Києва (редис, полуниця, томати,огірки картопля), а також було проведено порівняльну характеристику результатів з ГДК. In the course of the research, the content of nitrates in vegetable products purchased in the shopping malls of Kyiv (radishes, strawberries, tomatoes, potato cucumbers) was quantitatively determined, as well as a comparative description of the results from the MAC. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25714 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17 Benderska ХДУХТ.pdf | 234.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.