eNUFTIR >
Статті >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25723
|
Название: | Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року |
Другие названия: | Dependence of indexes of quality of technological water is in alcoholic beverages production from a season |
Авторы: | Топольник, Віра Григорівна Баятян, Ася Рафаелівна Кузьмін, Олег Володимирович Topol’nik, Vera Kuzmin, Oleg Bayatyan, Asayat |
Ключевые слова: | технологічна вода технологическая вода quantitative assessment лікеро-горілчане виробництво ликеро-водочное производство alcoholic beverages production кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Дата публикации: | 2007 |
Библиографическое описание: | Топольник, В. Г. Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року / В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін, А. Р. Баятян // Вісник ДонДУЕТ. – 2007. - №1(33). - Технічні науки. – С. 138-143. |
Краткий осмотр (реферат): | У цієї роботі особлива увага приділена головному етапу підготовки технологічної води для виробництва горілки - демінералізації, методом зворотного осмосу. Дана графічна залежність складу води після зворотного осмосу від сезонних коливань. В этой работе особое внимание уделено главному этапу подготовки технологической воды для производства водки – деминерализации, методом обратного осмоса. Дана графическая зависимость состава воды после обратного осмоса от сезонных колебаний. In this work the special attention is spared the main stage of preparation of technological water for the production of vodka are demineralization, by the method of reverse osmose. Graphic dependence of composition of water is given after a reverse osmose from seasonal fluctuations. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25723 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|