Using of bioinformatics and computer morphometry in study of Fusarium SPP causing potato dry rot

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The purpose of research - to evaluate the possibility of using the methods of computer morphometry and bioinformatic analysis in studying of reactive changes in Fusarium spp. causing potato dry rot.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, ham, potato tuber, plant tissues, methods of analysis, шинка, бульба картоплі, клубень картофеля, рослинні тканини, растительные ткани, методи аналізу, методы анализа, ветчина

Бібліографічний опис

Using of bioinformatics and computer morphometry in study of Fusarium spp. causing potato dry rot /Nadezhda Zhilinskaia, Julia Bazarnova, Aleksandr Shleikin, Liudmyla Peshuk, Oleg Galenko // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Volume 5. Issue 3 – Р. 515-522.

Зібрання