Напрями формування конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясопродукції
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто напрями формування конкурентних переваг на ринку м’ясної продукції. The directions of formation of competitive advantages in the meat products market are considered.
Опис
Ключові слова
ринок, конкуренція, конкурентні переваги, market, competition, competitive advantages, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Кутас, О. О. Напрями формування конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясопродукції / О. О. Кутас // Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІІІ Міжнарод. наук.-практ. конф., 26-27 квітня 2017 р., м. Київ : тези доп. – К. : НУХТ, 2017. – С. 41-43.