Напрями формування конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясопродукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто напрями формування конкурентних переваг на ринку м’ясної продукції. The directions of formation of competitive advantages in the meat products market are considered.

Опис

Ключові слова

ринок, конкуренція, конкурентні переваги, market, competition, competitive advantages, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Кутас, О. О. Напрями формування конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясопродукції / О. О. Кутас // Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІІІ Міжнарод. наук.-практ. конф., 26-27 квітня 2017 р., м. Київ : тези доп. – К. : НУХТ, 2017. – С. 41-43.