Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25889
Title: Основні напрямки конкурентоспроможності готельних підприємств
Authors: Цишек, Олена Володимирівна
Примак, Тетяна Юхимівна
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу
конкурентоспроможність
competitiveness
підприємства готельного господарства
hotel industry enterprises
Issue Date: 2017
Citation: Цишек, О. Основні напрямки конкурентоспроможності готельних підприємств / О. Цишек, Т. Ю. Примак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: збірник тез доповідей 83 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 395.
Abstract: Сучасний стан готельних послуг характеризується відсутністю реальних інвестицій, низьким рівнем готельного сервісу, недостатньою кількістю готельних місць, дефіцитом кваліфікованих кадрів. Виробництво готельних послуг вимагає високих матеріальних постійних витрат при істотно менших змінних витратах. Особливе значення для розвитку готельних послуг має вивчення всієї готельної індустрії, її стану і тенденцій розвитку. The current state of hotel services is characterized by a lack of real investments, a low level of hotel service, insufficient number of hotel places, shortage of skilled personnel. Production of hotel services requires high material costs and substantially lower variable costs. The study of the entire hotel industry, its state and development trends have a particular importance for the development of hotel services.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25889
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
69.PDF284.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.