Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25889
Название: Основні напрямки конкурентоспроможності готельних підприємств
Авторы: Цишек, Олена Володимирівна
Примак, Тетяна Юхимівна
Ключевые слова: кафедра туристичного та готельного бізнесу
конкурентоспроможність
competitiveness
підприємства готельного господарства
hotel industry enterprises
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Цишек, О. Основні напрямки конкурентоспроможності готельних підприємств / О. Цишек, Т. Ю. Примак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: збірник тез доповідей 83 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 395.
Краткий осмотр (реферат): Сучасний стан готельних послуг характеризується відсутністю реальних інвестицій, низьким рівнем готельного сервісу, недостатньою кількістю готельних місць, дефіцитом кваліфікованих кадрів. Виробництво готельних послуг вимагає високих матеріальних постійних витрат при істотно менших змінних витратах. Особливе значення для розвитку готельних послуг має вивчення всієї готельної індустрії, її стану і тенденцій розвитку. The current state of hotel services is characterized by a lack of real investments, a low level of hotel service, insufficient number of hotel places, shortage of skilled personnel. Production of hotel services requires high material costs and substantially lower variable costs. The study of the entire hotel industry, its state and development trends have a particular importance for the development of hotel services.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25889
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
69.PDF284.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.