DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25938

Название: Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначення
Другие названия: Cranberry berries as a promising raw material for the fabrication of products with special purpose
Авторы: Дейниченко, Людмила Григорівна
Deinychenko, Liudmyla
Ключевые слова: білково-вуглеводна молочна сировина
журавлина
молочно-білковий копреципітат
белково-углеводное молочное сырье
клюква
молочно-белковый копреципитат
protein-carbohydrate dairy raw materials
cranberry
milk-protein co-precipitate
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Дейниченко, Л. Г. Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначення / Л. Г. Дейниченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Кривий Ріг : Видавець ФОП Чернявський Д. О. – 2016. - С. 58-59.
Краткий осмотр (реферат): У статті доведено доцільність використання журавлини при виготовлені білкових концентратів та копреципітатів. В статье доказана целесообразность использования клюквы при изготовлении белковых концентратов и копреципитатов. The article proves the expediency of using cranberries for the production of protein concentrates and coprecipitates.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25938
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2 (2).pdf426,91 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback