Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначення
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті доведено доцільність використання журавлини при виготовлені білкових концентратів та копреципітатів. The article proves the expediency of using cranberries for the production of protein concentrates and coprecipitates.
Опис
Ключові слова
білково-вуглеводна молочна сировина, журавлина, молочно-білковий копреципітат, protein-carbohydrate dairy raw materials, cranberry, milk-protein co-precipitate, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дейниченко, Л. Г. Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначення / Л. Г. Дейниченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Кривий Ріг : Видавець ФОП Чернявський Д. О. – 2016. - С. 58-59.