Biologically active substances of milk-protein concentrates with berry puree
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
This work provides the results of studies of organic acids and P-vitamin substances content in cranberry and viburnum puree, used as coagulants, and in MPC obtained with their use.
Опис
Ключові слова
сколотини, калина, молочно-білкові копреципітати, антиоксиданти, пахта, молочно-белковые копреципитаты, антиоксиданты, buttermilk, viburnum, milk-protein co-precipitates, antioxidants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Deinychenko, L. Biologically active substances of milk-protein concentrates with berry puree / L. Deinychenko // Perspective scientific research : Proceedings of IV International scientific conference. – Morrisville, Lulu Press, 2017. – P. 7-8.