Biologically active substances of milk-protein concentrates with berry puree

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

This work provides the results of studies of organic acids and P-vitamin substances content in cranberry and viburnum puree, used as coagulants, and in MPC obtained with their use.

Опис

Ключові слова

сколотини, калина, молочно-білкові копреципітати, антиоксиданти, пахта, молочно-белковые копреципитаты, антиоксиданты, buttermilk, viburnum, milk-protein co-precipitates, antioxidants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Deinychenko, L. Biologically active substances of milk-protein concentrates with berry puree / L. Deinychenko // Perspective scientific research : Proceedings of IV International scientific conference. – Morrisville, Lulu Press, 2017. – P. 7-8.