Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто використання вітамінно-мінеральних добавок у технології борошняних кондитерських виробів.
Vitamin and mineral supplements using in technology of flour confectionary products has been studied.
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, flour confectionary products, вітамінно-мінеральні добавки, vitamin and mineral supplements
Бібліографічний опис
Кочерга, В. І. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів / В. І. Кочерга // Природничі та гуманітарні науки. актуальні питання : матеріали V Всеукраїнської студентської науково - технічної конференції, 19-20 квітня 2011 р. - Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя. – 2011. – С. 20.