DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25970

Название: Вивчення впливу дозування концентрату сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів
Другие названия: The study of the influence of dosing of whey protein concentrate on the organoleptic quality of cakes
Авторы: Павлюченко, Олена Станіславівна
Pavliuchenko, Elena
Машовець, Михайло
Mashovets, Misha
Ключевые слова: кекси
білок
молочна сироватка
кексы
белок
молочная сыворотка
cupcakes
protein
milk serum
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Пaвлючeнко, О. Вивчення впливу концентрату сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів / О. Павлюченко, М. Машовець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 426.
Краткий осмотр (реферат): Представлені результати досліджень впливу дозування сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів. Представлены результаты исследований влияния дозирования сывороточных белков на органолептические показатели качества кексов. The results of studies of the effect of dosing of whey proteins on organoleptic quality of cakes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25970
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
The study of the influence of dosing of whey protein concentrate on the organoleptic quality of cakes.pdf76,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback