Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів.
Considered the possibility of using honey in recipes of layered cocktails.
Опис
Ключові слова
шаруваті коктейлі, рецептура, мед, layered cocktails, recipe, honey, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Павлюченко, О. Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів / О. Павлюченко, Г. Троцюк, С. Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 271.