DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25971

Название: Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів
Другие названия: Possibility to use honey in recipes of layered cocktails
Авторы: Павлюченко, Олена Станіславівна
Троцюк, Галина
Шевченко, Сергій
Pavliuchenko, Elena
Trotsyuk, Galina
Shevchenko, Sergey
Ключевые слова: шаруваті коктейлі
рецептура
мед
слоистые коктейли
layered cocktails
recipe
honey
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Павлюченко, О. Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів / О. Павлюченко, Г. Троцюк, С. Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 271.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів. Рассмотрена возможность использования меда в рецептурах слоистых коктейлей. Considered the possibility of using honey in recipes of layered cocktails.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25971
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Possibility to use honey in recipes of layered cocktails.pdf94,65 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback