Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів. Considered the possibility of using honey in recipes of layered cocktails.

Опис

Ключові слова

шаруваті коктейлі, рецептура, мед, layered cocktails, recipe, honey, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Павлюченко, О. Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів / О. Павлюченко, Г. Троцюк, С. Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 271.