Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25975
Title: Дослідження різних технологій сушіння кореню селери
Authors: Мурашко, Катерина Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: сушіння
попереднє оброблення
корень селери
drying
pre-processing
celery
кафедра технології консервування
Issue Date: 2017
Citation: Мурашко, К. С. Дослідження процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. - С. 135-136.
Abstract: В роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25975
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 09 Murashko IFR.pdf507.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.