DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2017 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25994

Название: Перспективи розвитку цукрової промисловості України
Другие названия: Prospects for the sugar industry development in Ukraine
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: кристалізація
цукрова промисловість
обладнання для цукрової промисловості
цукрове виробництво
цукровий буряк
сатурація
сахарная промышленность
оборудование для сахарной промышленности
сахарное производство
сахарная свекла
сатурация
кристаллизация
sugar industry
equipment for the sugar industry
sugar production
sugar beet
carbonation
crystallization
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 29–30 березня, м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Інститут післядипломної освіти НУХТ ; Національна асоціація цукровиків України. – К. : НУХТ, 2017. – 162 с.
Краткий осмотр (реферат): 29 – 30 березня 2017 року в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) проходила Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Організаторами заходу виступили Національний університет харчових технологій, Національна асоціація цукровиків України, Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Інститут продовольчих ресурсів НААН України. Інформаційні партнери конференції: журнал «Цукор України» та інформаційний бюлетень «Вісник цукровиків України». У роботі конференції взяли участь фахівці 34 цукрових заводів України, керівники галузі, цукрових компаній і заводів, власники агропромхолдингів, представники науково-дослідних, навчальних, проектних інститутів і понад 40 фірм та організацій, що працюють у галузі цукрового виробництва. На конференцію прибули представники цукрової промисловості Білорусі, Грузії, Киргизії, Польщі, Німеччини, Данії. Матеріали конференції підготовлені фахівцями НУХТ, Інституту післядипломної освіти НУХТ, УкрНДІЦП. Інституту продовольчих ресурсів НААН України. Для фахівців цукрової галузі. March 29-30, 2017 at the National University of Food Technology (Kyiv) was held International Scientific and Technical Conference Sugar producers of Ukraine "Prospects for the development of the sugar industry Ukraine ". The event was organized by the National University Food Technologies, National Sugar Association of Ukraine, Institute postgraduate education at the National University of Food Technology, Institute of Food Resources of the National Academy of Sciences of Ukraine. Information partners conferences: the magazine "Sugar Ukraine" and the newsletter "Visnyk sugar producers of Ukraine ". The conference was attended by specialists of 34 sugar factories of Ukraine, heads of industry, sugar companies and factories, owners of agro-holdings, representatives of research, training, project institutes and more 40 firms and organizations working in the field of sugar production. On representatives of the sugar industry of Belarus arrived at the conference. Georgia, Kyrgyzstan, Poland, Germany, Denmark. Materials of the conference were prepared by NUKHT specialists and the Institute postgraduate education NUKHT, UkrNDISC. Institute of Food Resources NAAS of Ukraine. For specialists in the sugar industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25994
Располагается в коллекциях:2017

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
sugar industry.pdf16,28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь