Впровадження концепції TQM на підприємствах харчової промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено розроблений кейс щодо обґрунтування необхідності запровадження концепції TQM в систему менеджменту компанії «Лукас» – провідного виробника листкових виробів в Україні.
The developed case rationalization for introduction of the concept of TQM in the management system at company the «Lucas» is a leading manufacturer of leaf-dough products in Ukraine.
Опис
Ключові слова
кейс, концепція, принципи, tqm, компанія «Лукас», постановка проблеми, зміст кейсу, case, concept, principles, the tqm, company the «lucas», problems statement, content of the case, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Впровадження концепції TQM на підприємствах харчової промисловості / Ж. К. Сіднєва // Менеджмент. Ситуаційні вправи. Книга. – Київ : Національний університет харчових технологій, 2015. – С.155-162, 396-376.