DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26035

Название: Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Деклараційний патент на корисну модель № 114808)
Другие названия: Gluten-free semi-finished semi-finished product (Patent for utility model № 114808)
Авторы: Білик, Олена Олександрівна
Bilik, Helen
Шаран, Лариса Олександрівна
Sharan, Larisa
Дорошенко, Віктор Олександрович
Doroshenko, Viktor
Шаран, Андрій Васильович
Sharan, Andrey
Бондар, Наталія Петрівна
Bondar, Natalia
Ключевые слова: борошно зародку кукурудзи
мука зародышей кукурузы
flour embryo of corn
целіакія
целиакия
celiac disease
безглютеновий напівфабрикат
безглютеновые полуфабрикаты
gluten-free semifinished product
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 114808, МПК A21D 2/00. Пісочний напівфабрикат безглютеновий / Білик Олена, Шаран Лариса; Дорошенко Віктор, Шаран Андрій, Бондар Наталія // заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201608235; заяв. 26.07.16.; опубл. 27.03.2017; Бюл. № 6.
Краткий осмотр (реферат): Пісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. Песочный полуфабрикат, который отличается тем, что в рецептурном составе полностью заменен основной ингредиент мука пшеничная на муку зародышей кукурузы. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26035
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
document.pdf171,57 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback