Підготовка води для виробництва пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено технологію доочищення питної води з метою видалення солей жорсткості природними збагаченими глинами та шунгітом. Встановлено, що найбільш ефективним сорбентом для пом’якшення води є збагачена глина. Її застосування дозволяє знизити жорсткість води у 1,8…2,5 рази. Conducted research purification of drinking water to remove hardness salts enriched with natural clays and schungite. Found that the most effective sorbent for water softening is enriched with clay. Its use can reduce water hardness of 1.8 ... 2.5.

Опис

Ключові слова

вода, пиво, технологія, очищення, природна глина, шунгіт, жорсткість, кальцій, магній, фізіологічна норма, water, beer, technology, treatment, natural clay, shungit, hardness, calcium, magnesium, physiological norm, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Підготовка води для виробництва пива / Н. Павленко, Ю. Долгошеєва, Л. М. Хомічак, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Вода в харчовій промисловості : Збірник матеріалів V Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 79–80.