DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26080

Название: Підготовка води для виробництва пива
Другие названия: Preparation of water for the production of beer
Авторы: Павленко, Наталія
Долгошеєва, Юлія
Хомічак, Любомир Михайлович
Прибильський, Віталій Леонідович
Олійник, Світлана Іванівна
Pablenko, Natalia
Dolhosheyeva, Julia
Homichak, Lubomir
Prybylskyy, Vitaly
Oliynyk, Svitlana
Ключевые слова: вода
пиво
технологія
очищення
природна глина
шунгіт
жорсткість
кальцій
магній
фізіологічна норма
технология
очистка
природная глина
шунгит
жесткость
кальций
магний
физиологическая норма
water
beer
technology
treatment
natural clay
shungit
hardness
calcium
magnesium
physiological norm
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Підготовка води для виробництва пива / Н. Павленко, Ю. Долгошеєва, Л. М. Хомічак, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Вода в харчовій промисловості : Збірник матеріалів V Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 79–80.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено технологію доочищення питної води з метою видалення солей жорсткості природними збагаченими глинами та шунгітом. Встановлено, що найбільш ефективним сорбентом для пом’якшення води є збагачена глина. Її застосування дозволяє знизити жорсткість води у 1,8…2,5 рази. Проведено исследования доочистки питьевой воды с целью удаления солей жесткости природными обогащенными глинами и шунгитом. Установлено, что наиболее эффективным сорбентом для умягчения воды является обогащенная глина. Ее использование позволяет снизить жесткость воды в 1,8…2,5 раза. Conducted research purification of drinking water to remove hardness salts enriched with natural clays and schungite. Found that the most effective sorbent for water softening is enriched with clay. Its use can reduce water hardness of 1.8 ... 2.5.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26080
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Preparation of water for the production of beer.pdf95,21 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback