DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26107

Название: Впровадження національного стандарту на екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва
Другие названия: Implementation of the national standard for fruit extracts and berries for distillery production
Авторы: Олійник, Світлана Іванівна
Ковальчук, Володимир Петрович
Oliynyk, Svitlana
Kovalchuk, Vladimir
Ключевые слова: стандарт
екстракти
лікеро-горілчане виробництво
контролювання
методи контролю
фізико-хімічні показники
токсичні елементи
экстракты
ликеро-водочное производство
контроль
методы контроля
физико-химические показатели
токсичные элементы
standard
extracts
distillery production
control
control methods
physical and chemical parameters
toxic elements
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Олійник, С. І. Впровадження національного стандарту на екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи : збірник наукових праць за матеріалами ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 11 листопада 2014 р. – К. : ННЦ «ІАЕ». – 2014. – С. 286-287.
Краткий осмотр (реферат): Впровадження Національного стандарту на екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва обумовлено створенням комплексної наукової нормативної бази для експертної оцінки продуктів харчування. ДСТУ 7482:2013 встановлює вимоги до екстрактів за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, вмістом токсичних елементів, а також регламентує єдині норми і вимоги до правил приймання, методів контролювання, зберігання екстрактів та методів контролю. Внедрение национального стандарта на экстракты плодовые и ягодные ликероводочного производства обусловлено созданием комплексной научной нормативной базы для экспертной оценки продуктов питания. ДСТУ 7482: 2013 устанавливает требования к экстрактов по органолептическим, физико-химическим, микробиологическим показателям, содержанию токсичных элементов, а также регламентирует единые нормы и требования к правилам приемки, методам контроля, хранения экстрактов и методов контроля. The introduction of the National Standard for fruit and berry extracts for distillery production is due to the creation of a comprehensive scientific normative base for the expert assessment of food products. DSTU 7482:2013 sets the requirements for extracts according to organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators, content of toxic elements, and also regulates common norms and requirements for acceptance rules, methods of control, extraction storage and control methods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26107
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Implementation of the national standard for fruit extracts and berries for distillery production.pdf95,08 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback