Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26107
Title: Впровадження національного стандарту на екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва
Authors: Олійник, Світлана Іванівна
Ковальчук, Володимир Петрович
Keywords: стандарт
екстракти
лікеро-горілчане виробництво
контролювання
методи контролю
фізико-хімічні показники
токсичні елементи
standard
extracts
distillery production
control
control methods
physical and chemical parameters
toxic elements
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Citation: Олійник, С. І. Впровадження національного стандарту на екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи : збірник наукових праць за матеріалами ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 11 листопада 2014 р. – К. : ННЦ «ІАЕ». – 2014. – С. 286-287.
Abstract: Впровадження Національного стандарту на екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва обумовлено створенням комплексної наукової нормативної бази для експертної оцінки продуктів харчування. ДСТУ 7482:2013 встановлює вимоги до екстрактів за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, вмістом токсичних елементів, а також регламентує єдині норми і вимоги до правил приймання, методів контролювання, зберігання екстрактів та методів контролю. The introduction of the National Standard for fruit and berry extracts for distillery production is due to the creation of a comprehensive scientific normative base for the expert assessment of food products. DSTU 7482:2013 sets the requirements for extracts according to organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators, content of toxic elements, and also regulates common norms and requirements for acceptance rules, methods of control, extraction storage and control methods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26107
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.