DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26149

Название: Study of the use of edible powders tomato sauce technologies
Другие названия: Застосування харчових порошків у технологіях соусів
Авторы: Benderska, Olga
Bessarab, Alexander
Shutyuk, Vitaliy
Бендерська, Ольга Вячеславівна
Бессараб, Олександр Семенович
Шутюк, Віталій Володимирович
Ключевые слова: харчові порошки
томатний соус
чорниця
пищевые порошки
томатный соус
черника
edible powders
tomato sauces
blueberry
кафедра технології консервування
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Benderska, O. Study of the use of edible powders tomato sauce technologies/ O. Benderska, A. Bessarab, V. Shutyuk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 129.
Краткий осмотр (реферат): Considered the technology for the production of edible powders from vegetable raw materials. The technology for producing powders from berries is developed to produce a high-quality product in which all ingredients of raw materials are stored in a concentrated form. Розглянуто технологію отримання харчових порошків із рослинної сировини. Розроблена та освоєна технологія виробництва томатного соусу із додаванням порошків із ягід, яка забезпечує одержання високоякісного продукту, в якому в концентрованому вигляді збережено всі інгредієнти вихідної сировини. Рассмотрена технология получения пищевых порошков из растительного сырья. Разработана и освоена технология производства томатного соуса с добавлением порошков с ягод, которая обеспечивает получение высококачественного продукта, в котором в концентрированном виде сохраняются все ингредиенты исходного сырья.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26149
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17 11 Benderska 40 PNDL NUFT.pdf701,73 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback