Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oils

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The method of solution of the problem of polyunsaturated fatty acids (PUFA) lack in milk products is offered in the work. It is offered to create the milk-containing products (sour cream product) with adjusted fatty acid composition. The possibility of replacement of the mass part of milk fat (50 %) by the blend of natural vegetable oils was studied.

Опис

Ключові слова

натуральні рослинні олії, купажування математичним методом, молоковмісні продукти, натуральные растительные масла, купажирования математическим методом, молокосодержащие продукты, natural vegetable oils, blend by mathematical method, milk-containing products, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oils / T. Belemets, N. Yushchenko, O. Lobok, I. Radziyevska, T. Polonskaya // Journal EUREKA: Life Sciences. - № 5. - Р. 57–66.

Зібрання