DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26183

Название: Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oils
Другие названия: Розроблення математичної програми для розрахунку жирнокислотного складу купажів рослинних олій
Авторы: Radzievska, Irina
Lobok, Alexey
Polonskaya, Tatiana
Yushchenko (Gonchar), Natalia
Belemets, Tatiana
Белемець, Тетяна Олександрівна
Лобок, Олексій Петрович
Полонська, Тетяна Анатоліївна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Ключевые слова: натуральні рослинні олії
купажування математичним методом
молоковмісні продукти
натуральные растительные масла
купажирования математическим методом
молокосодержащие продукты
natural vegetable oils
blend by mathematical method
milk-containing products
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oils / T. Belemets, N. Yushchenko, O. Lobok, I. Radziyevska, T. Polonskaya // Journal EUREKA: Life Sciences. - № 5. - Р. 57–66.
Краткий осмотр (реферат): У роботі запропонований метод вирішення проблеми нестачі ПНЖК у молочних продуктах. Пропонується створення молоковмісних продуктів з корегованим жирнокислотним складом. Досліджувалася можливість заміни масової частки молочного жиру (50%) на купажі з натуральних рослинних олій. В работе предложен метод решения проблемы нехватки ПНЖК в молочных продуктах. Предлагается создание молокосодержащих продуктов с скорректированым жирнокислотным составом. Исследовалась возможность замены массовой доли молочного жира (50%) на купажи из натуральных растительных масел. The method of solution of the problem of polyunsaturated fatty acids (PUFA) lack in milk products is offered in the work. It is offered to create the milk-containing products (sour cream product) with adjusted fatty acid composition. The possibility of replacement of the mass part of milk fat (50 %) by the blend of natural vegetable oils was studied.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26183
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Belemets.pdf475,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback