Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26198
Title: Дослідження технологічних режимів сушіння томатів
Authors: Гаврилюк, Валерія Олександрівна
Соловей, Олена Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: сушіння
томати
якість
drying
tomatoes
quality
кафедра технології консервування
Issue Date: 2017
Citation: Гаврилюк, В. О. Дослідження технологічних режимів сушіння томатів / В. О. Гаврилюк, О. С. Соловей, В. В. Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – С. 162-163.
Abstract: В роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26198
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 11 Gavrulyuk TNU.pdf575.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.