Приготування курячого філе за технологією SousVide

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджувались параметри приготування курячого філе, шприцьованого соком імбиру за технологією Sous Vide. The parameters of cooking chicken fillet, syringe with ginger juice using Sous Vide technology were studied.

Опис

Ключові слова

куряче філе, сок імбирю, технологія SousVide, chicken fillet, ginger juice, SousVide technology, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Слободян, О. П. Приготування курячого філе за технологією SousVide / О. П. Слободян, М. А. Макаров // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 432.