DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2628

Название: Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів
Другие названия: The influence of formula components on thermo physical features of dairy products
Авторы: Скарбовійчук, Олександр Михайлович
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Skarboviychuk, Alexander
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Chernyushok, Olga
Ключевые слова: теплопровідність
ТФХ
технологічні параметри
залежність
молочні вершки
молоко незбиране
теплопроводность
ТФХ
технологические параметры
функция
молочные сливки
молоко цельное
conductivity
technological parameters
function
cream
whole milk
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Чернюшок, О. А. Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів / О. А. Чернюшок, О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 71.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналітичний огляд використання ТФХ молочних продуктів для визначення технологічних параметрів і режимів виробничих процесів та якості готової продукції.
Проведен аналитический обзор использования теплофизических характеристик молочных продуктов для определения технологических параметров и режимов производственних процессов , а также качества готовых продуктов.
It is carried out an analytical review of the usage of the thermo physical features in dairy products technologies for the identification of the process-dependent parameters and operating conditions, and quality of the finished goods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2628
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
The influence of formula.pdf166,38 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback