Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено аналітичний огляд використання ТФХ молочних продуктів для визначення технологічних параметрів і режимів виробничих процесів та якості готової продукції.
It is carried out an analytical review of the usage of the thermo physical features in dairy products technologies for the identification of the process-dependent parameters and operating conditions, and quality of the finished goods.
It is carried out an analytical review of the usage of the thermo physical features in dairy products technologies for the identification of the process-dependent parameters and operating conditions, and quality of the finished goods.
Опис
Ключові слова
теплопровідність, ТФХ, технологічні параметри, залежність, молочні вершки, молоко незбиране, conductivity, technological parameters, function, cream, whole milk, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Чернюшок, О. А. Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів / О. А. Чернюшок, О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 71.