Дослідження умов зберігання грибів печериць
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі досліджено умови зберігання печериць за різних температур. В работе исследованні условия хранения шампиньонов. In this work the integral storage conditions of champignons.
Опис
Ключові слова
печериц, термін зберігання, сушка, охлаждения сырья, экономия ресурсов, drying, cooling raw materials, saving resources, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Роман, Т. Дослідження умов зберігання грибів печериць / Т. Роман // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 292.